Boelsmosgaards historie og forening

Grankogler

Boelsmosegaard ligger I Udsholt by ved Sjællands nordkyst ud til Kattegat. Det er en stor smuk velholdt gård i fire længer med stråtag med en stor gårdsplads.

Ejeren i midten af 1800 tallet var Johannes Nielsen. Han var gift med Karen, der har været en del yngre end han, idet han var 60 år gammel, da de fik deres søn og eneste barn, Niels Peder. Gårdens jordtilliggende var på 80 tønder land, der gik helt ud til stranden.

Niels Peder Nielsen overtog gården i 1897. Han blev gift med Marie og de fik ti børn. Niels Peder Nielsen solgte en del of jorden til sommerhus-bebyggelse.

Et af de ti børn, sønnen Richardt Nielsen overtog gården i 1943. Han blev gift med naboens datter Marie. Hun kom fra en søskendeflok på elleve børn. Richardt Nielsen solgte mere jord til sommerhuse og i slutningen af tresserne var der kun to tønder land tilbage.

Om foreningen

 

Forside

Velkommen til Boelsmosegaard Grundejerforening.

Foreningen ligger i det smukke Udsholt Strand ved Sjællands nordkyst ud til Kattegat. Den omkranser et sommerhusområde med Udsholt Byvej i vest, Bred-Ager i øst og Øvrevangen i syd.

cropped-Kort-over-område.jpg

Som grundejerforening varetager vi de fælles interesser og skaber de bedst mulige rammer for, at alle medlemmer kan nyde deres sommerhus. Her er vores vedtægter.

Her på siden har vi samlet informationer og regler, som er vigtige at kende, når du er sommerhusejer i Boelsmosegaard Grundejerforening. Læs f.eks. ordensreglerne.

 

Vil du I kontakt med bestyrelsen så skriv til bestyrelsen@boelsmosegaard.dk.

© 2024 Boelsmose gaard

Theme by Anders NorénUp ↑